Batz egyedi talpbetét

Batz egyedi talpbetétek

 

Életünk során közel 200.000 kilométert gyalogolunk, ezáltal erősen igénybe véve talpboltozatunkat, gerincünket. Ha Ön is érzett már hát- és derékfájdalmat, lábfáradtságot, esetleg bütyök okoz kellemetlenséget, akkor a Batz egyedi talpbetét Önnek is megoldást nyújthat.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/pX9YmxVdmAGtDRqfhQZUkIangBfarv7Q.png /

 

A Batz Hungary Kft. Magyarország piacvezető komfort lábbeli gyártója több mint 30 éves tapasztalattal a hátuk mögött megalkották a Batz egyedi talpbetéteket, melyet jelenleg is több 10.000 elégedett vásárló használ szerte a világban.

 

És miért van szükség egyedi talpbetétre?

 

Mert lábunk lenyomata, akárcsak az ujjlenyomatunk egyedi.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/oTgh09XriJa721nZp8pRiDPk9XouTHli.jpg width=680 height=573 /

 

A Batz szakemberei hisznek abban, hogy a jól megválasztott lábbeli és az egyénre szabott talpbetét jelentős javulást eredményezhet testtartásunkban, megkönnyebbülést csempészve a hétköznapjainkba. Talpbetéteik csökkenthetik a mozgásszerveinkre mért ütődéseket, így védve minket a későbbiekben esetlegesen kialakuló fájdalomtól.

 

 De hogyan is készülnek ezek az innovatív termékek?

Amikor ellátogat Batz mintaboltunkba, képzett munkatársaink talpnyomás képet készítenek lábairól egy számítógépes munkaállomás segítségével. A gyártás menetéről és a talpnyomás képéről is emailben tájékoztatják Önt.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/UdMPRa6q7JaLRXWOnxvIQ26KXixsFuLz.jpg width=718 height=449 /

 

Nagy precizitást és szakértelmet igényel a Batz egyedi talpbetét elkészítése, ezért folyamatos képzésen vesznek részt a szakemberek. Minden egyes pár talpbetét megtervezése a számítógépes munkaállomás mérési eredményei alapján készül.

A 3D szoftver, amit a tervezéshez használnak, a láb anatómiai jellemzőinek megfelelően tervezi meg a teljesen személyre szabott talpbetétet.

A tervezőasztaltól egyenesen egy CNC maró géphez kerülnek az adatok, amely egy rezgéselnyelő, megfelelő sűrűségű habból kimarja az egyedi talpbetétet. Ez után a Batz szakértő kollégái a kívánt formára csiszolják a betéteket, hogy az tökéletesen illeszkedjen lábbelijébe.

A folyamat végén a kiválasztott fedőanyagot ragasztják a betét felső részére.

 

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/NxhtVDngzWCJE8NbWpAHkjwnTUcNvmWi.jpg width=973 height=509 /

 

Ha megkaptuk Batz egyedileg elkészített talpbetétünket, néhány fontos figyelmeztetést érdemes szem előtt tartanunk.

Az első napokban csak napi 1-2 órát használjuk betétünket és a fokozatosság elvét követve növeljük az időtartamot 2-4 hét alatt.

Ha már voltak korábban is panaszai, a kezdeti időszakban érezhet megnövekedett nyomást az addig alá nem támasztott területeken, illetve lehet kellemetlen is a talpbetét viselete.

A Batz talpbetét nedvesített szivaccsal tisztítható, mosógépben nem mosható.

Éjszakára érdemes a cipőnkből kivenni és szellőztetni.

 

Amennyiben álló munkát végez, illetve megterhelő tevékenységet folytat vagy a prevenciót tartja fontosnak, netán egy nagyobb túrához van szüksége egy megfelelő talpbetétre, keresse bizalommal a Széll Kálmán téri Batz mintaboltunkat.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/uUR32P5OZROtZEsxI8RHJjDZO6TzZ4ut.jpg width=1092 height=614 /