Batz kényelmi klumpák

 

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/O7i6PhbbO9BdHSLmL93rADQ7YX57MliA.jpeg width=1119 height=448 /

A Batz márkanévvel több helyen is találkozhattunk.  A cipőboltok kirakataiban, de akár óriás plakátokon is megcsodálhattuk már gyönyörű modelljeit.

Már a napsugár egyre gyakrabban simogatja meg arcunkat, sokan választják mégis inkább a zártabb fazonú lábbeliket a munkába.

Szerencsére a Batz klumpák nem csak szépek, de szuper kényelmesek is, professzionális, anatómiai kialakítással rendelkeznek, amelyben egy keményen végig dolgozott nap után is jól érezheti magát a viselője és nem melegszik bele a láb.

Akiknek a munkája megköveteli a zárt papucs viseletét, vagy csak ehhez van hozzászokva, azoknak sem kell tartani attól, hogy esetleg megfájdul a lába benne a nap végére.

Anatómiai kialakításuknak köszönhetően gerincünket sem terheli, puha, válogatott, minőségi alapanyagai biztosítják számunkra a maximális kényelmet.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/9XLpCoKnX1fnCy3skqtrDSjjh9TuuNaD.jpg width=835 height=1113 /

Az FC04-es modell a Batz női alapdarabja, több mint 10 éve gyártják, így joggal mondható, hogy a márka alapvető jellegeit hordozza magában. Széles a méretskálája, ebből a modellből elérhető a 35-től egészen 42-es méret is. Három féle színben vásárolható meg a Széll Kálmán téri Batz Mintaboltban: fekete, fehér és bézs.

Belső talpszerkezete memória habbal és gél párnával emeli a már amúgy is fantasztikus minőséget.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/rV63mEp0WyTToqEgoGSYj1s99cOd73Uz.jpg width=854 height=1139 /

Egy tovább fejlesztett változat az FC12-es modell, mely kecses ám elég jó strapabíró tulajdonságokkal rendelkezik. Egy darabban testesíti meg a nőiességet és a magas színvonalú kényelmet. Elérhető markánsabb fekete és sötétkék színekben is, de számomra az orgona a favorit. Fehér színben a tisztaságot és a természetességet tükrözi. Szintén anatómiai kialakítású, viszont már cserélhető talpbetéttel gyártott modell.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/sO35gFCkLzgRpBjGPMm16dpRGoPzdkTF.jpg width=847 height=1129 /

Az urakat sem hagyja mezítláb a Batz, Peter névre hallgató modellje az erősebbik nemet is végig kíséri a kényelem útján és három színben is elérhető Batz Mintaboltunkban.

100% marhabőr talpbélésű férfi klumpa, gumibetétjének köszönhetően a vastagabb lábfejű vásárlóknak is kiváló választás lehet. A visszatérő vásárlóktól is értesültünk a hírről:

Ez az egyik legkényelmesebb lábbeli, amit valaha viseltek.

 

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/BwGqBrxlEh9SXPwKSY1CAC8tP7JF4VeG.jpg width=831 height=1108 /

A Batz Elena nevű modellje mind kényelemben, mind pedig külsőre is vásárlóink egyik kedvence 2019 óta.

Cserélhető betéttel ellátott, anatómiai kialakítású lábbeli, amely letette már a névjegyét a lábbelik piacán. Sejtelmes virág mintája feldobja a szürke hétköznapokat.

Ha már megszületett a döntés Önben, de mégis szeretne kézbe venni a papucsokat, fáradjon el Széll Kálmán téri Calendula Fitopont és Batz mintaboltunkba, ahol az összes modellt megtekintheti és felpróbálhatja.

Kollégáink mindenben szívesen segítenek!