Batz komfort lábbelik- a kényelem nyomában


Biztos vagyok benne, hogy mindenki hallotta már azt a márkanevet, hogy Batz. Láthatta tv műsorok között, interneten, óriás plakátokon és boltjaink kínálatában is. Talán nem mindenki tudja, hogy ez a brand 20 éve szolgálja a vásárlókat kényelmes, komfortos és minőségi termékeivel. 

Legyen szó, klumpáról, papucsról, kényelmi szandálról, otthoni vagy utcai viseletre, nálunk biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt. Női és férfi változatok széles palettájával várjuk a hozzánk ellátogatókat. Mivel az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy üzletünk Batz Mintaboltként működik, így az összes jelenleg forgalomba lévő lábbelivel találkozhat nálunk. Továbbá egyedi talpbetét készítésére is lehetőség nyílik üzletünkben, ahol kollégáink készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

De ne szaladjuk ennyire előre…

A Batz márkanév megalakulása egy szakdolgozattal indult, amely arról íródott, hogy hogyan lehetne felépíteni – akkor még elméleti síkban- egy márkanevet.

Kijelenthetjük, hogy nagyon jó döntés volt az elméletet átvinni a gyakorlatba, hiszen a Batz márkanév az egyik piacvezető kényelmi lábbeliket gyártó magyar vállalkozássá nőtte ki magát. Mondhatjuk, hogy a Batznál a minőség nem cél, hanem alapkövetelmény.

A több évtizedes tapasztalat a hátuk mögött azt mutatja, hogy igenis van igény a jó minőségű, kézi megmunkálású, anatómiai kiképzésű lábbelikre, talpbetétekre.

A gyártás Békés megyében, a Körös mellett, Gyomaendrődön zajlik egy nagyon összeszokott csapattal, hiszen egy papucs elkészítése 30-50 munkafolyamatból is állhat. A lábbelik/talpbetétek  válogatott minőségű, bőrből készülnek, ezzel is biztosítva a prémium minőséget.  Hőlégkamrás ragasztással dolgoznak és ahol lehetséges kézzel varrják a termékeket.

Nagy népszerűségnek örved a Batz lábbeliknél a memóriahab felhasználása a talp résznél és kifejezetten keresett a gél párnával ellátott sarokrész is.   

 

Hogyan születnek az új modellek a Batznál?

Az új modellek megtalálhatóak a Széll Kálmán téren található Calendula Fitopont üzletünkben kialakított Batz mintaboltban.

Az új modelleket a Batz cég saját tervező csoportja álmodja meg, ahol figyelembe veszik a vásárlói igényeket, visszajelzéseket, a legkeresettebb trendeket, mint fazon, mint szín összeállításban. Próbálják megcélozni azt a tudatos vásárlói réteget, akik szeretnének egy igazán kényelmes, divatos, anatómiai kiképzésű lábbelit találni. A Batz kínálatunkból a fiatalabb korosztály is kedvére tud válogatni és biztos vagyok benne, hogy mindenkinek sikerül megtalálnia az egyéniségéhez és komfort érzetéhez leginkább passzoló lábbelit.

Minden évben igyekeznek számos új terméket piacra dobni, emellett nagy büszkeség, hogy a Batz kényelmi lábbeli bemutatkozott a külföldi közönségnek is.  Úgy gondolom a sok éves munka meghozta az elismerést, aminek a minőség, a megbízhatóság, a szakértelem és a tudás az alapja.