Az a csodálatos méhpempő

2021. december 13.

Az a csodálatos méhpempő

 https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/4UfJpUOeSipLdoyM8Fn3j4vU3XdzzHgD.jpg width=725 height=483 /

 

Az év végéhez közeledve én is érzem magamon a fáradtságot, kimerültséget, hogy merülőben az elem. Sokféle vitamint szedek, mégis idén valahogy nem találom elegendőnek ezeknek a feltöltő erejét.

 

Egy nagyon kedves törzsvásárló hívta fel a figyelmem a méhpempőre, amit ugyan régóta forgalmazunk, de bevallom őszintén, még nem próbáltam soha.

 

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/SxAtLoh3sC1DBwNZ4S9rhendzYgkTfOL.jpg /

A méhpempőnek számos jótékony hatása van, itt az ideje, hogy én is részesüljek bennük.

 

A Méhpempő kizárólag a méhkirálynő eledele a kaptárban, az egyik legösszetettebb tápláló anyag a természetben. Nagyon sokféle egészségügyi probléma esetén a terápia részévé tehető. A méhpempőt, rengetegen szedik megelőzési célból, immunerősítésre, méregtelenítéshez, a máj regenerálásához, hormonszint kiegyensúlyozáshoz.

 

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/HTxLFVAxKbQHGTSgF32bMqUBI9CWiYgZ.jpg width=869 height=576 /

 

A méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150, biológiailag aktív összetevőt: fehérjét, zsiradékot, cukrot, vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, enzimeket és még számos egyéb bioaktív anyagot tartalmaz. A méhpempő a méhek „teje”.

 

A méhpempő biológiai aktivitását, csak a 20. század második felében sikerült a tudósoknak liofilizációs eljárás alkalmazásával két évre meghosszabbítani.  Ez teremtette meg az alapját a méhpempő tárolásának és fogyasztásának.

 

Az orvosi kutatások a legújabb csodaszerként tartják számon. Számos vitamint: B1, B2, B3, B5, B6, C, D, E, H tartalmaz.

 

 A méhpempő teljes értékű fehérjetartalma igen magas, számos hormont és hormonszerű anyagot tartalmaz.

 

 https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/WUk5xxe4MoOSOAiXv3bAMaLvIoJPie1e.jpg width=855 height=515 /

 

Amint elkezdjük a napi szintű fogyasztását, érezhetjük agyunkra gyakorolt hatását. Javítja a koncentrációs képességet, javítja a memóriánkat.