Korunk népbetegsége: A rák

2022. április 05.

Napjaink népbetegsége: a Rák

Ahogy múlik az idő felettem, egyre többször hallom ismerősöktől, hogy milyen különböző betegségekben szenvednek.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/PXiHSAQfyFedkCgQktPl0upLL5ulJHHy.jpg /

Sajnos a rákos megbetegedés vezető pozícióban van, Magyarországon a legmagasabb az ebben a betegségben elhunytak száma és ez számomra egyre ijesztőbb.

A rákbetegségek közös jellemzője a szabályozatlan sejtszaporulat, a biológiai szövetekbe való betörési képesség. Ez utóbbi tulajdonságuk történhet invázióval és áttétképzéssel is. Ezt a kontrollálatlan növekedést olyan DNS-hibák, genetikai mutációk okozzák, melyek a sejtciklus szabályozásában vesznek részt.

 

Általában több ilyen mutációra van szükség a daganat kialakulásához. Néhány ilyen hibát kemikáliák, fizikai hatások okoznak, mások öröklődnek vagy éppen spontán jelennek meg. Azaz genetikus és környezeti tényezők együttesen vezethetnek eltorzult növekedési szabályozáshoz.

Évek óta szedek étrend kiegészítő vitaminokat, amikkel elsősorban a magam és a családom egészségét próbálom megóvni, de kicsit jobban utána jártam melyek azok a készítmények, amelyekkel esetleg megelőzhetem a rákos sejtek kialakulását.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/8CBh4CeZaNWBm6z5Db61wtt4JcQkeAWn.png width=629 height=419 /

A gyógynövények erejében mindig is hittem, sokszor segítettek már ki betegség idején.

Egy rákos megbetegedésnél, valamint, ha az áttétek a szervezetben kialakultak, a gyógyszerek mellett gyakran javasolt a különféle alternatív, kiegészítő kezelések alkalmazása. Ezek más módon támogathatják a gyógyulás folyamatát, és igyekeznek meggátolni, hogy a szervezet túlzottan legyengüljön.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/fiVg1sPGKQ7pw2AI0RK7Pe43RypFojOE.jpg width=778 height=437 /

 

A gyermekláncfű, vagy ahogyan gyerekként hívtam, pitypang egy nagyon sokoldalú gyógynövény. Számos betegség ellenszere lehet. Gyökerének kivonata anélkül pusztítja a rákos sejteket, hogy az egészségeseket károsítaná. Leveléből készített teával harcolhatunk a mellrák ellen is.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/qYnttuh6caIv1Ots2xFHpIKxqP0mIFY8.jpg width=402 height=402 /

A Bálint cseppek gyermekláncfű kivonata régóta megtalálható a Calendula Fitopontokban és Fitocentrumban. Vásárlóink pozitív tapasztalatai alapján nem csupán a rák megelőzésében, de magas vérnyomás és –vércukorszint problémákra is igen hatékony.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/WGMQxGH5Go001mXOLUoLXfF3Xp2ZMgFJ.jpg /

Másik kedvelt gyógynövény az Édesgyökér. Glabridin tartalma nem csak a fogyásban segítség, hanem a májrák ellen is véd. Emellett olyan anyagok is megtalálhatóak a növényben, amelyek a mellrák és az emésztőszervi rákbetegségek ellen is hatásosak.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/QyYMKaqriuNGwdIfX5tIZKAWtP3mFC0w.jpg /

Az Interherb édesgyökér kapszulája magas koncentrációjú glabridint tartalmaz, mely a fent felsorolt gyógyhatásokon kívül elősegíti a gyomor és a nyombél nyálkahártya normál működésének, épségének megőrzését.

A gyógygombákat és kivonataikat már világszerte ajánlják alternatív megoldásként a daganatos megbetegedések elleni harcban. Rendkívül jó immunrendszer erősítő hatásaik vannak.  Kutatások igazolják, hogy kiváló gyulladás csökkentő hatásuk van.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/D5I6ruXkGvxlV3GlutKLx6pOG6SMeD6R.jpg width=693 height=520 /

Kiegészítő kezelésként használhatók olyan gyakori ráktípusok esetében, mint a hasnyálmirigy daganat, a vastagbéldaganat, a nyirokcsomó daganat, a pajzsmirigy daganat, a mellékvese daganat, a petefészek daganat, a melldaganat vagy a végbéldaganat.

A Calendula Fitopontok is széles termékkínálattal várják a gyógygomba iránt érdeklődőket. Több gyártó termékei közül választhatnak Vásárlóink.

https://fitocentrum.hu/integ_theme/pictures/u7UeGlzWyy2dEzPNHZyXJaaNJuQ9r6QV.jpg width=546 height=546 /

A Bioco már bizonyított az étrendkiegészítők piacán, gomba kivonatai is magas hatóanyag tartalmúak, megelőzésképp, de már kialakult betegség kezelésére is alkalmasak.

A készítmény 4 féle, magas poliszacharid koncentrációjú gomba kivonatot tartalmaz (azok közül is legnagyobb mennyiségben, az Ázsiában "gombák királynője"-ként emlegetett pecsétviaszgombát), melyet vitaminok egészítenek ki. A folsav és a B12-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Mint minden betegség kialakulásánál, itt is a legfontosabb a prevenció.

  • Aludjunk eleget, a kialvatlanság jelentősen gyengíti az immunrendszert.
  • Mozogjunk legalább heti 100 percet intenzíven, minimum 4 napra lebontva.
  • Kerüljük a stresszhelyzeteket, az ilyenkor felszabaduló, túlzott mennyiségű kortizol hormon ugyanis akadályozza az immunrendszer működését.
  • Kerüljük a káros adalékanyagokban, állati zsírokban, fehér lisztben, fehér cukorban gazdag élelmiszereket, ezeket nyugodtan el is hagyhatjuk. Szintén szakítsunk a szánsavas italokkal.
  • Alkoholt csak kis mennyiségben fogyasszunk.
  • Tartsuk a súlyunkat, az elhízás gyengíti az immunrendszert, melegágya a gyulladásos betegségeknek.

A Fitopontokban mindig készséggel állunk rendelkezésükre, szívesen segítünk személyesen is eligazodni a termékek útvesztőjében.