NATURECOOKTA ASZKORBINSAV 250G
Diszkont ár: 1 709,-Ft
Egységár: 6 834,-Ft/kg
Az aszkorbinsav tulajdonképpen a C-vitamin kémiai megnevezése, melyről köztudott, hogy elengedhetetlen az emberi szervezet egészséges működéséhez, természetes védőhatása miatt. Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagymértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását.
A C-vitamint testünk azonban nem képes önmagától előállítani, így fontos, hogy étkezéseink során biztosítsuk annak rendszeres bevitelét.
A Nature Cookta Aszkorbinsav 100%-ban természetes, étkezési célokra alkalmas aszkorbinsavat tartalmaz, fogyasztásával hozzájárulhatunk szervezetünk egészségéhez. Többféle ételünk ízesítéséhez, vagy állagának javításához felhasználhatjuk.
Ajánlott a kenyérfélék sütése során egy kávéskanál aszkorbinsavat adni a tésztához, hozzáadásával könnyebb, nyújthatóbb állagú tésztát, majd sütés után kevésbé morzsálódós kenyeret, pékárut kapunk.
Ha a sütéshez szódabikarbónát használunk, fontos, hogy valamilyen savas kémhatású anyaggal, például aszkorbinsavval reakcióba léphessen. Ilyenkor széndioxid szabadul fel, az így kialakult levegőbuborékok pedig megemelik a tésztát. Ezáltal finom, könnyed állagú süteményeket, kenyereket készíthetünk.
Az aszkorbinsav a konyhai felhasználása során nem csak a sütésnél nyújthat nagy segítséget, hanem a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását. Így nagyon finom, és egészséges befőtteket, lekvárokat készíthetünk.
A Nature Cookta aszkorbinsav összetevői: 100% L-aszkorbinsav
Kiszerelés: 250g
Forgalmazza: Lechner és Zentai Kft., 1025 Bp Törökvész lejtő 24.
A C-vitamint testünk azonban nem képes önmagától előállítani, így fontos, hogy étkezéseink során biztosítsuk annak rendszeres bevitelét.
A Nature Cookta Aszkorbinsav 100%-ban természetes, étkezési célokra alkalmas aszkorbinsavat tartalmaz, fogyasztásával hozzájárulhatunk szervezetünk egészségéhez. Többféle ételünk ízesítéséhez, vagy állagának javításához felhasználhatjuk.
Ajánlott a kenyérfélék sütése során egy kávéskanál aszkorbinsavat adni a tésztához, hozzáadásával könnyebb, nyújthatóbb állagú tésztát, majd sütés után kevésbé morzsálódós kenyeret, pékárut kapunk.
Ha a sütéshez szódabikarbónát használunk, fontos, hogy valamilyen savas kémhatású anyaggal, például aszkorbinsavval reakcióba léphessen. Ilyenkor széndioxid szabadul fel, az így kialakult levegőbuborékok pedig megemelik a tésztát. Ezáltal finom, könnyed állagú süteményeket, kenyereket készíthetünk.
Az aszkorbinsav a konyhai felhasználása során nem csak a sütésnél nyújthat nagy segítséget, hanem a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását. Így nagyon finom, és egészséges befőtteket, lekvárokat készíthetünk.
A Nature Cookta aszkorbinsav összetevői: 100% L-aszkorbinsav
Kiszerelés: 250g
Forgalmazza: Lechner és Zentai Kft., 1025 Bp Törökvész lejtő 24.
Vissza az előző oldalra