NATURHELIX FÜLGYERTYA GYEREK 10DB

Diszkont ár: 3 297,-Ft
Egységár: 3 297,-Ft/db
NATURHELIX FÜLGYERTYA GYEREK 10DB
Diszkont ár: 3 297,-Ft
A fülgyertya a népi gyógyászatban évezredek óta használatos eszköz. A hallójáratba helyezett gyertya égése során enyhe hő és vákuum keletkezik, mely segíthet enyhébb felsőlégúti és fülpanaszok, például nátha, megfázás, szénanátha fülzúgás, fülfájás, nyomásproblémák, migrén fokozott fülzsír termelődés esetén.

Naturhelix gyermek fülgyertyák:
Gyermekek számára készített fülgyertyáinkat kifejezetten a gyermekek kezeléséhez alakítottuk ki. A
Naturhelix gyermek fülgyertyák háromféle illatosítással (kamilla, propolisz, eukaliptusz) kaphatók!

Rövidebb ideig égnek, átmérőjük pedig igazodik a gyermekek fülméretéhez. Mindemellett gyermekeknél csak akkor használjunk fülgyertyát, ha képesek a kezelés ideje alatt nyugodtan feküdni és megértik, hogy a kezelés ideje alatt a gyertyát nem szabad megfogni. Háromévesnél fiatalabb gyermekeknél nem javasoljuk a fülgyertyázást.

A gyermek fülgyertya használata ajánlható:
-krónikos fülpanaszok (pl. fülzúgás, fokozott fülzsírtermelődés)
-melléküreg gyulladás
-allergia esetén
A fülgyertya további jótékony hatásai:
A kezelés nyugtató élménye segít az ellazulásban, stresszoldásban, hozzájárul a jó közérzet kialakításához, továbbá a fülben található akupunktúrás pontok stimulálásával elősegíti a szervezet energiaegyensúlyának fenntartását.

A Naturhelix fülgyertyákat kizárólag kézzel készítjük, illóolajokkal és propolisszal itatjuk át, természetes anyagokkal színezzük. A kézi készítés és az ősi spirálforma használata tapasztalatok szerint növeli a gyertya kedvező bioenergetikai hatásait.

Gézfilter: A Naturhelix gyertyák alján található gézfilter kellemes érzést biztosít a kezelés közben, mivel a bőr közvetlenül a gézzel érintkezik, nem a gyertya kemény végével. A többrétegű gézfilter a kényelem mellett maximális biztonságot is nyújt, mivel tökéletesen megakadályozza az esetleges égéstermékek bőrre hullását.

Védőkorong: Minden Naturhelix fülgyertya csomagban található egy védőkorong, amely óvja a kezelő és a kezelt személy bőrét a túlzott hőtől, és az esetlegesen lehulló pernyétől.
Illóolajok: Gyermek fülgyertyáink háromféle változatban kaphatók, a gyertyáinkhoz használt illóolajok párái, gőzei a következő esetekben enyhítik a tüneteket:

Kamilla: gyulladás, megfázás
Eukaliptusz: légzési problémák, megfázás
Propolisz: megfázás, gyulladások, asztma, legyengült immunrendszer

Alkalmazás módja: Kérjük, használat előtt az alkalmazás módjával, lépéseivel, gyakoriságával kapcsolatban szíveskedjék gondosan elolvasni a csomagban található, részletes, fotókkal illusztált tájékoztatót!
Tűzveszély elkerülése céljából kérjük, szíveskedjék az alapvető tűzvédelmi előírásokat betartani. Kérjük, egyedül, önmagában (segítség nélkül) ne használja a fülgyertyát!

Nem szabad a fülgyertyát használni:
-ha a kezelt személy nem képes nyugodtan feküdni, mert pl. erősen köhög, tüsszög
-3 éves kor alatt
-allergia a fülgyertya bármely összetevőjére
-heveny fülgyulladás, fülfolyás esetén
-dobhártyasérülés, műdobhártya, fülimplantátumok, grommetek, beültetett csövek, kochleáris implantátumok meglétekor a fülgyertyát a fülcimpa mögött helyezzük el.

Összetevők: pamutvászon, méhviasz, élelmiszeripari minőségű, ásványi eredetű viasz (paraffin), természetes színezékek (karotin, klorofil, tealevél), illóolajok vagy propolisz.

Kiszerelés: 10db/csomag
Gyártó: Naturhelix Kft. 7900 Szigetvár, Dencsházai 6-8.

TIHANYI - ARANYHÁZ  LEVENDULA ILLÓOLAJ 12Ml
TIHANYI - ARANYHÁZ LEVENDULA ILLÓOLAJ 12Ml
1 155,-Ft
(96 356,-Ft/liter)
Tovább a termékre
RELAX CITROM ILLÓOLAJ
RELAX CITROM ILLÓOLAJ
777,-Ft
(77 732,-Ft/liter)
Tovább a termékre
NATURHELIX TEST,FÜL GYERTYA 2DB
NATURHELIX TEST,FÜL GYERTYA 2DB
855,-Ft
(427,-Ft/db)
Tovább a termékre
AROMAX CITROMFŰ ILLÓOLAJ 5ML
AROMAX CITROMFŰ ILLÓOLAJ 5ML
2 272,-Ft
(454 435,-Ft/liter)
Tovább a termékre
MEDINATURAL EUKALIPTUSZ ILLÓOLAJ 10ML 100%-os
MEDINATURAL EUKALIPTUSZ ILLÓOLAJ 10ML 100%-os
1 131,-Ft
(113 051,-Ft/liter)
Tovább a termékre